Lingea Fordító - telepítés és üzemeltetés

A mai fordítóprogramok hihetetlenül gyors processzorokat és elegendő memóriát igényelnek, amelyeknek jutalma viszont a lényegesen jobb minőségű fordítás, amellett, hogy kilátás van további, a legmodernebb megközelítéseknek megfelelő fejlesztésekre. Alaposan meg kell vizsgálni, hogy az Ön számítógépes infrastruktúrájának elég nagy-e a teljesítménye és mérlegelni az online megoldásokat vagy esetlegesen a szükséges HW konfigurációba történő befektetés előnyeit. Ennek megfelelően az offline megoldás akkor térül meg, ha bizalmas információkkal dolgozik, és a fordítóprogramokat több tucat felhasználó is használja. Egyéb esetekben javasoljuk a biztonságos online megoldásokat.

Az alapverzió a biztonságos online megoldás. Az offline telepítést abban az esetben javasoljuk, ha a fordítóprogramot több tucat felhasználó fogja használni, vagy ha a lefordított adatok maximális biztonságára van szükség.

A fordítóprogramot kombinálhatja a Lingea más nyelvi eszközeivel is. A legkeresettebb kiegészítők között vannak az integrált fordító szótárak és lektorálási eszközök. Így egy felületen nemcsak lefordíthatja, hanem ki is javíthatja az elírási hibákat, ellenőrizheti a szótárakban a szemantikai eltéréseket, kereshet szinonimákat , vagy automatikusan kiegészítheti a hiányzó ékezeteket. Eszközeink segítenek a fulltextes keresések optimalizálásában is a különböző nyelvű szövegekben.