Skócia

Skócia

újdonság

Skócia legjava minden szempontból.  Az útikalauz bemutatja a nevezetességeket és várakat, a legszebb tavakat, a gyalogtúrák útvonalait, a golfpályákat és a hírhedt whiskyfőzdéket... Az adott kategória 10 legjobbját ajánlja, minden útvonal saját térképpel rendelkezik.  A TOP 10 útikalauz nagy segítségükre lesz kompakt formátuma miatt, valamennyi szükséges információ egy helyen, rengeteg fotóval és összehajtható térképpel. 

kötés: puha laminált papírkötés
EAN: 9789635050437
ISBN: 978-963-5050-43-7
kiadás: 1., 2022
formátum: 100 x 191 mm
oldalszám: 158
Tartalom
  • A 10 LEG minden témakörben: nevezetességek, séták, kültéri tevékenységek, strandok, csodás helyek a természetben, gasztronómia és szórakozás
  • Útvonalak: 2 nap Skóciában, vidékről vidékre. Fantasztikus tippek mindenkinek
  • Részletes térképek minden térségről, összehajtható térkép, mellyel sosem téved el
  • Szálláshelyek, utazási tanácsok, angol kifejezések és köszönések
Galéria
Ajánljuk
Részletes információk

A TOP 10 sorozat Skóciát bemutató része mindenki számára nagyszerű tippekkel szolgál. A hely által kínált legjobb lehetőségeket sorolja fel. Számos jó tanács, mihez kezdjünk a térségben, hogyan tudunk némi pénzt spórolni, elkerülni a tömeget, vagy épp hol élhetünk át hamisítatlan skót hangulatot. Nagy hasznát veszik majd az útvonalaknak is, melyek segítségével rövid időn belül a lehető legtöbb nevezetességet meg tudják tekinteni. Ez a gyönyörűen illusztrált, számtalan inspiráló fotóban és részletes térképben bővelkedő kiadvány nélkülözhetetlen útitársa a Skóciába utazóknak. Élvezze a Skócia nyújtotta lehetőségeket kiadványunk segítségével!

Mivel az emberek többsége a nyaralás alatt szórakozni is szeretne, a könyv ehhez is megpróbál tippeket adni – festői kilátók, golfpályák, whiskyfőzdék és pezsgő hangulatú helyek. Útikalauzunk mindenből a 10 LEG-et ajánlja, legyen szó nevezetességekről, várakról és tavakról, gyalogtúrákról vagy kirándulásokról, esetleg vásárlásról, fesztiválokról vagy családi programokról.  Minden fejezet 10, fotóval ellátott inspiráló tippet tartalmaz, ezek mindegyike megtalálható a térképen is. A TOP 10 lista sorrendje nem jelez sem minőségi, sem népszerűségi osztályozást.  A lista 10 eleme körülbelül azonos színvonalú.

A kiadvány további része Skócia földrajzi leírását tartalmazza. A régió kilenc részre oszlik, valamennyi esetében TOP 10 műemléket és élményt ajánlunk. Bizonyára értékelik majd az egyes térségek külön térképeit is. Az útikalauz végén praktikus tanácsokat találnak (érkezés, utazás, szállás), valamint négy oldalon áttekinthetik a legfontosabb  angol szavakat és kifejezéseket a kiejtéssel együtt.  

A Top 10 kiadvány nagy előnye a kompakt formátum, a legfontosabb információk áttekintése egy helyen, valamint a sziget könyvbe helyezett összehajtható térképe, amellyel biztosan nem tévednek el. A könyv megkönnyíti a nyaralás ideális programjának összeállítását érdeklődés, hangulat vagy költségvetés alapján. Reméljük, hasznos útitársuk lesz majd!