Milánó és a tóvidék

Milánó és a tóvidék

újdonság

Milánó és környékének legjava minden szempontból.  Az útikalauz bemutatja a nevezetességeket és a látnivalókat, fellebbenti a leplet a legjobb divatházakról, éttermekről, remek sport-és szórakozási lehetőségeket, fesztiválokat és egyéb programokat ajánl.  Az adott kategória 10 legjobb tippjéről ad áttekintést,  minden útvonal saját térképpel rendelkezik.  A TOP 10 útikalauz nagy segítségükre lesz kompakt formátuma miatt, valamennyi szükséges információ egy helyen rengeteg fotóval és összehajtható térképpel. 

kötés: puha laminált papírkötés
EAN: 9789635050420
ISBN: 978-963-5050-42-0
oldalszám: 158
formátum: 100 x 191 mm
kiadás: 1., 2022
Tartalom
  • A 10 LEG minden témakörben: nevezetességek, múzeumok, divatházak, gasztronómia, szórakozás, kirándulás a természetbe
  • Útvonalak: 2 nap Milánóban, 4 nap Milánóban és környékén, vidékről vidékre. Fantasztikus tippek mindenkinek
  • Részletes térképek minden térségről, összehajtható térkép, mellyel sosem téved el
  • Szálláshelyek, utazási tanácsok, olasz kifejezések és köszönések
Galéria
Ajánljuk
Részletes információk

A TOP 10 sorozat Milánó és környékét bemutató része mindenki számára nagyszerű tippekkel szolgál. A hely által kínált legjobb lehetőségeket sorolja fel.  Számos jó tanács, mihez kezdjünk a városban és környékén, hogyan tudunk némi pénzt spórolni, elkerülni a tömeget, vagy épp hol élhetünk át romantikus perceket. Nagy hasznát veszik majd az útvonalaknak is, melyek segítségével rövid időn belül a lehető legtöbb nevezetességet meg tudják tekinteni. Ez a gyönyörűen illusztrált, számtalan inspiráló fotóban és részletes térképben bővelkedő kiadvány nélkülözhetetlen útitársa a városba utazóknak. Élvezze a Milánó nyújtotta lehetőségeket kiadványunk segítségével! 

Mivel az emberek többsége a nyaralás alatt szórakozni is szeretne, a könyv ehhez is megpróbál tippeket adni – festői villák és kertek, csendes helyek a kitaposott ösvények mentén, jó nevű éttermek és a legfelkapottabb éjszakai szórakozóhelyek listája. Útikalauzunk mindenből a 10 LEG-et ajánlja, legyen szó nevezetességekről, múzeumokról, sporttevékenységekről, sétáról, gyermekprogramokról, kulináris élvezetkről, bárokról, divatházakról, vásárlásról vagy rendezvényekről. Minden fejezet 10 fotóval ellátott inspiráló tippet tartalmaz, ezek mindegyike megtalálható a térképen is. A TOP 10 lista sorrendje nem jelez sem minőségi, sem népszerűségi osztályozást.  A lista 10 eleme körülbelül azonos színvonalú. 

A kiadvány további része a térség földrajzi leírását tartalmazza. Milánó három részre oszlik  (a történelmi központ, valamint Észak- és Dél-Milánó), a tavak környéke négyre (a Maggiore-, a Comói-, a Garda-tó, valamint a kisebb tavak és városok). Minden fejezetben TOP 10 műemléket és élményt ajánlunk. Bizonyára értékelik majd az egyes térségek külön térképeit is.  Az útikalauz végén praktikus tanácsokat találnak (érkezés, utazás, szállás), valamint három oldalon áttekinthetik a legfontosabb olasz szavakat és kifejezéseket a kiejtéssel együtt.  

A Top 10 kiadvány nagy előnye a kompakt formátum, a legfontosabb információk áttekintése egy helyen.  A tájékozódást a borító belső oldalán található térképek könnyítik majd meg, illetve a kiadvány része egy összehajtható térkép a kis zsebbe rejtve.  A látnivalók, boltok és éttermek koordináták alapján kereshetők meg. Nagy segítségükre lehet a milánói metró és a tavak kompjáratainak útvonala is. 

A könyv megkönnyíti a nyaralás ideális programjának összeállítását érdeklődés, hangulat vagy költségvetés alapján. Reméljük, hasznos útitársuk lesz majd!