Happy Hoppy Szókártyák - tulajdonságok és kapcsolatok

Happy Hoppy Szókártyák - tulajdonságok és kapcsolatok

Angol nyelv gyerekeknek, képes kártyák az angol nyelv vidám és játékos elsajátításához. A Happy Hoppy szettel könnyedén megtanulhatják az alapvető angol szavakat (emberek, állatok, tárgyak és azok tulajdonságai és kapcsolatok témákban). Az 52 kártya mindegyikén egy-egy többszavas kifejezés található - a szokatlan szóösszetételeknek köszönhetően az egyes szavak jobban rögzülnek a gyerekek kobakjában. A kártyákkal való tanulás az idegen nyelvek tanításának bevált módszere. Ráadásul jó, hogy mindig kéznél vannak, és kitölthetjük velük minden szabad percünket!

EAN: 9786155663192
ISBN: 978-61-5566-319-2
kiadás: 1., 2016
formátum: 57 x 87 mm
oldalszám: 52
Tartalom
  • 52 kétoldalú, 57 x 87 mm méretű kártya
Galéria
Ajánljuk
Részletes információk

Angol nyelv gyerekeknek, képes kártyák az angol nyelv vidám és játékos elsajátításához. A Happy Hoppy szettel könnyedén megtanulhatják az alapvető angol szavakat (emberek, állatok, tárgyak és azok tulajdonságai és kapcsolatok témákban). Az 52 kártya mindegyikén egy-egy többszavas kifejezés található – az egyik oldalon angolul, a másik oldalon magyarul. A szokatlan szóösszetételeknek köszönhetően az egyes szavak jobban rögzülnek a gyerekek kobakjában.

A kártyákkal való tanulás az idegen nyelvek tanításának bevált módszere. Jól szórakozhat velük egyedül, de akár párban vagy csoportokban is, és használhatja őket különböző nyelvi játékok segédeszközeként. Ráadásul jó, hogy mindig kéznél vannak, és kitölthetjük velük minden szabad percünket! A könnyebb tanulást elősegítik Anna Lenická témához illő illusztrációi is.

Tipp a tanuláshoz:
Nézze meg a zöld (magyar) oldalt, és próbálja meg lefordítani a kifejezést. Ellenőrizze a helyes választ a barna (angol) oldalon. Ha minden helyes volt, tegye félre a kártyát, és folytassa a következő kártyával, ha nem, ismételje meg az angol kifejezést hangosan, és tegye vissza a kártyát a pakli közepébe.