Fedezd fel! Az emberi test

Fedezd fel! Az emberi test

újdonság

Dr. Bipasha Choudhury

Érdekes tényekkel teli könyv az emberi testről kíváncsi gyerekeknek. Bemutatja miből áll a test, hogyan működik, mire képes, és hogyan küzd meg a betegségekkel. Megismerkedhetünk az érzelmekkel, a higiénia és az egészséges életmód fontosságával. A könyv végén található fogalomtár pedig megmagyarázza a használt kifejezéseket. Ismerje meg az emberi test világát!

EAN: 9789635050833
ISBN: 978-963-5050-83-3
kötés: puha laminált papírkötés
kiadás: 1., 2021
formátum: 183 x 235 mm
oldalszám: 64
Tartalom
  • Tények és érdekességek az emberi testről.
  • Fogalomtár és címjegyzék.
Galéria
Ajánljuk
Részletes információk

A Fedezd fel! egy gyermekeknek szóló könyv tele érdekességekkel az emberi testről és az egészséges életmódról. Tények, meglepő információk gyönyörű illusztrációkkal. Megtudhatjuk, hogy miből áll a test, és hogyan működnek a különböző szervek, vagy azt, hogy a szervezetünk hogyan tud küzdeni a betegségek ellen, miért fontos a higiénia, az egészséges táplálkozás és a testmozgás.

Tudták, hogy az emberi test 300 csontot, 24 szervet, 11 szervrendszert és legalább 8 méternyi bélrendszert tartalmaz?  A könyv az alapinformációkon túl mindent áttekinthetően bemutat, olykor mélyebbre is megy, mint például a sejtek, a baktériumok, az immunrendszer vagy az öröklődés leírásánál. Vizsgálja az érzelmeket és a hozzájuk kapcsolódó hormonokat is.

A könyv végén kevésbé ismert érdekességek és tények is találhatóak. Ezt követi a fogalomtár, amely elmagyarázza a használt kifejezések jelentését, amelyeket a gyerekek az iskolában is hasznosítani tudnak.