Útikönyv kínálatunk egy új sorozattal bővült Felfedező néven. A sorozat aktuális információkat tartalmaz, az átláthatóság és kiváló minőségű képek jellemzik. A sorozat legnagyobb újítása pedig a részletes, összehajtható térkép, mely nagyban megkönnyíti majd a város- és országjárást a turizmus szerelmeseinek.

Minden kiadvány legkevesebb 14, de akár 20 város- és országjáró útvonalat is kínál, melyek segítségével tökéletesen megismerheti az adott hely minden látnivalóját és rejtett kincseit. Az összes útvonal illusztrációja megtalálható a borító belső felén, valamint a hatalmas összehajtható térképen is, melyek közül mindenki kedvére választhat. További előnye útikönyvünknek az, hogy megbízható nyelvi mellékleteket tartalmaz, ahol hasznos szavakat és kifejezéseket talál, mellyel így még könnyebb lesz a tájékozódás. Hasznos információink segítenek megismerni a helyi konyhát, a vásárlási, szórakozási és pihenési lehetőségeket. Válogassunk az éttermek, bárok és hotelek között.

A sorozat első nyolc darabjában megismerheti Amszterdamot, Barcelonát, Horvátországot, Firenzét, Londont, New Yorkot, Párizst és Rómát.