Happy Hoppy Könyv + Audio CD

Happy Hoppy Könyv + Audio CD

Engedje, hogy a gyerekek természetes módon, szórakozva és a saját tempójukban lépjenek be az angol nyelv világába. A Happy Hoppy könyv használható otthon, utazás közben, az oviban és az iskolában is. Ez a 40 oldalas képes tankönyv a legfontosabb témák alapvető szókincsét és kifejezéseit mutatja be az ovis és kisiskolás korú gyermekek számára. Olvasgassanak, hallgassák a dalokat, játsszanak, rajzoljanak és élvezzék a sikert Happy Hoppyval!

kötés: keménykötés
EAN: 9788075081056
formátum: 147 x 210 mm
kiadás: 1., 2016
ISBN: 978-807-5081-05-6
oldalszám: 40 oldal
Tartalom
  • audio CD 26 dallal
    dalszöveg
    képesszótár
Galéria
Ajánljuk
Részletes információk

A Happy Hoppy család egy újabb tagja verseng a gyermekek könyvtárában való helyért. Ez a 40 oldalas képes tankönyv az ovis és kisiskolás korú gyermekek számára kulcsfontosságú témákhoz (színek, számolás, lakóhely, család, állatok, időjárás, ételek, öltözködés, érzések, ünnepek stb.) tartozó alapvető szavakat és kifejezéseket, valamint egyszerű versikéket mutat be.

A kiadvány legfőbb értéke azonban a könyv elülső borítójában rejlik, ahol egy audio CD található 26 tematikus dallal és egy egyszerű hangszótárral, amelyet anyanyelvi beszélő szólaltat meg. A gyerekek ugyanis rögzítik a helyes kiejtést, és a leggyakoribb mondatok memória mintái természetes módon fejlődnek ki bennük, különösen az ismételt és természetes meghallgatások segítségével.

A könyv tehát elsősorban a mellékelt CD kiegészítő képes és szöveges anyagaként szolgál (tartalmazza az összes dal szövegét, valamint az egyes szavak fonetikus átírását), azaz afféle praktikus és szórakoztató " könyvecske", amelyet bárhová magunkkal vihetünk, és még egy gyermek iskolatáskájában való tartózkodást is sértetlenül túlélhet. A felhasználók bizonyára méltányolni fogják, hogy a kiadvány keménykötésű, műanyag CD-tartóval van ellátva, amely ellenáll a gyakori igénybevételnek is.